|
معاون فرماندار فردوس: علت مظلومیت تفکر شیعی بی بصیرتی و کم اطلاعی شیعیان است.

معاون فرماندار شهرستان فردوس در مراسم افتتاحیه همایش آموزشی استانی یاران موعود در این شهرستان، علت مظلومیت تفکر شیعی واهل بیت عصمت و طهارت (ع) را، بی بصیرتی و کم اطلاعی شیعیان دانست.
محمدعلی جوان گفت: علت مظلومیت تفکر شیعی و تفکر اهل بیت (ع) در طول تاریخ، دشمنان اهل بیت (ع) نبوده است و نمی توان گفت که خاندان پلید اموی و عباسی و در عصر امروز استکبار جهانی عامل مظلومیت این تفکر ارزشمند است چرا که لیبرالیسم با آن همه شاخ و برگ، بسیار حقیرتر از آن است که بتواند در برابر منطق قوی اسلام بایستد.
وی افزود: علت این که تفکر شیعی با آن همه مبانی قوی و بالنده خود این گونه مظلوم واقع شده است، بی بصیرتی شیعیان است که امید است با برپایی این گونه همایش ها، روز به روز بر بصیرت و شناخت ما نسبت به اهل بیت (ع) افزوده شود.
معاون فرماندار فردوس گفت: برجسته ترین و بزرگترین نقطه عطف در تاریخ بشریت، پیامبر اکرم (ص) بود و هیچ حادثه ای به عظمت بعثت نبی اکرم (ص) باعث تحول عمیق و همه جانبه در زندگی بشر نشده است.
وی افزود:فلسفه بعثت نبی اکرم (ص) دربيرون آوردن زندگی بشر از جهل و خرافه پرستی و رساندن به قله کمال بود و امروز به برکت بعثت، هرچه زمان پیش می رود به همان نسبت بر تعداد یاران بعثت و رسول ا.. افزوده می شود
شايان ذكراست درابتداي اين مراسم مدیر کانون تخصصی مهدویت خراسان جنوبی گفت: کانون های تخصصی مهدویت در موضوعات 20 گانه شامل: آی تی، نمایشنامه، قرآن و عترت، دفاع مقدس و... در تمامی استان های کشور فعالیت می کنند.
مهدی آبیار افزود: فعالیت این کانون بر محور آموزش های مهدویت و برگزاری همایش های مهدویت و نیز در جهت ترویج فرهنگ بلند مهدوی و زمینه سازی ظهور حضرت مهدی (عج) است.
وی گفت: این همایش طی دو روز و در 3 کارگاه آموزشی شامل: یک کارگاه خواهران با 170 نفر و دو کارگاه برادران با 80 نفر و همچنین با حضور اساتید مرکز تخصصی مهدویت قم حجت الاسلام و المسلمین محمود شیریان، حجت الاسلام والمسلمین سید مجتبی معنوی و حجت الاسلام و المسلمین محمدمهدی لطفی برگزار می شود.
مهدی آبیار افزود: در این کارگاه موضوعاتی چون: ادعیه مهدوی، ضرورت آثار، زمان و مکان، آسیب شناسی مهدویت در عصر ظهور، یهود و مهدویت، حکومت جهانی امام عصر، موعود در آیینه آیات و روایات و... به اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد سطح استان آموزش داده می شود.
امام جمعه موقت شهرستان فردوس نیز گفت: موضوع مهدویت و تلاش در عرصه موعود شناسی، علاوه بر آموزه هایی که در ذهن به جای می گذارد، جنبه معنوی ارزشمندی نیز بدنبال دارد.
حجت الاسلام والمسلمین محمد مرادی افزود: بحث مهدویت و اتصال به امام زمان (عج) باب ورود به عرصه توحید است.
وی تقوا پیشه گی در طول زندگی، معرفت و درک قوی از ولایت کلیه، اخلاص در عمل و توسل دائمی به ائمه و اهل بیت (ع) را از نکات اصلی دانست که یک محقق و پژوهشگر باید در جهت مباحث مهدی شناسی مورد توجه قرار دهد.
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز و رئیس جامعه وعاظ تهران نیز در این مراسم گفت: زمانی که از قلب جامعه جهالت گرا قیام هایی صورت می گیرد مردم بشیر و نذیر را می شناسند و زندگی اجتماعی، سیاسی، تجاری و... خود را با صاحب آن قیام تنظیم می کنند.
حجت الاسلام و المسلمین جعفر شجونی افزود: بعثت یعنی قیام محمدی و بدنبال این قیام، قیام فاطمی و علوی و حسینی و قیام مهدوی شکل گرفته است.
وی گفت: انسان هایی با فهم و درک بالا، انسان هایی هستند که به قیام و روشنگری دست می زنند و در واقع این افراد کسانی هستند که سعی در آگاه ساختن و بیداری سایر مردم دارند.
حجت الاسلام و المسلمین شجونی افزود: در طول تاریخ سراغ نداریم که در ظرف غذای انسان زناکار، کم فروش و فاسدی شکمبه کثیف گوسفند ریخته شود، ولی در زمان پیامبر اکرم (ص) عده ای این کار را کردند و پیامبر گرامی در مقابل این افراد صبر کرد چرا که وی به خداوند ایمان داشت و در مقابل، امروز افراد وطن فروش و بدکاره ای چون شیرین عبادی عنوان می کنند که امام زمان (عج) وجود ندارد.
وی گفت: این افراد کسانی هستند که به مبانی قوی اسلام و شیعه اعتقاد نداشته و قصد خدشه دار کردن تفکرات اسلام و مبانی اعتقادی شیعه را دارند. |